Info

ESPOON KOIRAKERHO RY

Koirat ovat sosiaalisia laumaeläimiä ja pääsääntöisesti nauttivat yhdessäolosta omistajiensa kanssa. Lemmikkikoiratkin kaipaavat päivittäistä yhteistä tekemistä ja aktivointia. Yhteinen tekeminen voi olla vaikkapa osallistumista kodin normaaleihin rutiineihin, aktiivista leikkimistä koiran kanssa, yhdessä ulkoilua tai harrastamista erilaisten koiraharrastuslajien parissa. Tärkeintä yhdessä tekemisessä on se, että koiralla ja omistajalla on hauskaa yhdessä, näin kumpikin voivat nauttia yhteisestä ajasta!
Jotta koiran kanssa voisi harrastaa omaksi iloksi tai kilpailumielessä, on tärkeää opettaa koiralle tietyt perusasiat ennen varsinaisen harrastuksen aloittamista. Tällaisia ovat normaalien käytöstapojen lisäksi mm. odottaminen, luoksetulo ja kontakti ohjaajaan. Koiran tulee myös pystyä toimimaan muiden koirien ja ihmisten läsnäollessa. Perusasiat osaavan koiran kanssa on mukavaa liikkua julkisilla paikoilla ja harrastaa yhdessä.

Bannerissa olevat kuvat vas. oik.: Katja Tamminen (auspai Poncho), Katja Tamminen (maltankoira Nur), Altti Helläkoski (kettuterrieri Jesse) ja Elisa Pekki (tervu Jansky).